به گزارش جام جم آنلاین قزوین، حمیدرضا خانپور افزود: این میزان اعتبار صرف تقویت شبکه برق، آبرسانی، گازرسانی، خیابان کشی و توسعه فضای سبز و تکمیل طرح های تصفیه خانه ای در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین هزینه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین یادآور شد: سال گذشته هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت ها در شهرک ها و نواحی صنعتی استان هزینه شده بود.
خانپور با بیان اینکه طی سال های اخیر قزوین رتبه های برتر کشور در جذب سرمایه گذار در شهرک ها و نواحی صنعتی را به خود اختصاص داده است،خاطر نشان کرد: با ایجاد زیرساخت های مناسب و همراهی و همدلی دستگاه های مختلف امیدواریم این روند را در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی" نام گذاری شده است، تداوم ببخشیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین، ایجاد یک شهرک صنعتی در جوار بزرگراه غدیر، توسعه شهرک صنعتی کاسپین یک و حیدریه و رونق بخشی به شهرک صنعتی کوهین را با جذب سرمایه گذار از اولویت های کاری امسال این شرکت عنوان کرد.
استان قزوین دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان