رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام خبر داد

11 مورد جدید مبتلا به کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان:

۶۴۰ دوز واکسن کرونا وارد ایلام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: تاکنون ۶۴۰ دوز واکسن کووید ۱۹ وارد استان ایلام شده است.
کد خبر: ۱۳۰۷۲۷۶

به گزارش جام جم آنلاین ایلام، محمد کریمیان اظهارکرد: تاکنون ۶۴۰ دوز واکسن کووید ۱۹ در اختیار استان قرار گرفته است که برای گروه‌های هدف بر اساس پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت در حال تزریق است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه به تدریج واکسن وارداتی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد و نیز بنا به موفقیت‌های بسیار خوبی که در مراحل تولید واکسن‌های داخلی رقم خورده است، تا زمان تامین واکسن به میزان کافی و واکسیناسیون کامل گروه‌های هدف کماکان ضروری است رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخصوص استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از ورود به تجمعات مورد توجه جدی مردم قرار گیرد.

کریمیان همچنین در ادامه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی سال جدید اشاره کرد و افزود: این تعطیلات نباید باعث شود خدمات‌دهی به مردم تحت تاثیر آن قرار گیرد بلکه با تمام توان و ظرفیت همچون دیگر ایام سال به مردم خدمت رسانی شود.

وی، بر آمادگی کامل دانشگاه در خصوص استفاده و بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات و تجهیزات بهداشتی درمانی، دارویی، ملزومات پزشکی و… در ایام تعطیلات نوروزی و وقوع احتمالی پیک چهارم کرونا اشاره و ابراز امیدواری کرد که مردم شریف استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از وقوع این پیک جلوگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها