به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان،یکی از اشرار سمنان که قصد ترور یکی از وکلای دادگستری سمنان را داشت در پردیس دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس گفت: یکی از اشرار معروف استان سمنان که متواری بود، توسط ماموران پلیس امنیت پردیس شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ «بهزاد عبدیان» روز پنجشنبه گفت: چندی پیش یکی از اراذل معروف اقدام به تیراندازی و قصد ترورو نافرجام یکی از وکلای دادگستری سمنان کرد و سپس متواری شد؛ ماموران نیروی انتظامی پردیس با انجام کار اطلاعاتی، متهم را شناسایی و با هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.
وی با هشدار به اراذل و اوباش از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده فعالیت این افراد، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ به مرکز فوریتهای پلیسی اطلاع دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»