فرزند که این 3 مهارت را دارد، آینده ای موفق دارد

تمام والدین دوست دارند که کودکشان در آینده یه موفقیت برسد اما برای رسیدن به این مهم، فرزند شما باید مهارت ها و ویژگی هایی که برای موفقیت لازم است را داشته باشد.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۹۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شیعه نیوز ،همه ما آرزو داریم تا فرزندانی موفق پروش دهیم و تمام تلاش خود را برای موفقیت آن ها انجام می‎ دهیم :بهترین اسباب بازی ها را برایشان می ‎خریم، در اصرع وقت آن ها را به کلاس های مختلف برای کسب مهارت می ‎فرستیم و همچنین تمام تلاش خود را می ‎کنیم که در دانشگاه های معتبر تحصیل کنند.

کدام یک از والدین می ‎خواهند فرزندشان به عنوان یک فرد معمولی ، فقیر و بدون هدف بزرگ شود و زندگی کند ؟ بعید است که چنین پدرو مادری وجود داشته باشند و بنابراین چه چیزی لازم است تا کودک بتواند فردی با اعتماد به نفس ، باهوش و آزاد باشد ؟

مطالعات علمی زیادی در مورد موفقیت وجود دارد که تایید می ‎کنند توانایی های ذاتی، هوش و وراثت نقش عمده ای در زندگی افراد ندارند . اقتصاددان جیمز هکمن این تئوری را تایید کرد؛ وی ثابت کرد که ضریب هوشی تاثیر کمی بر رفاه مالی دارد اما برعکس غیرت ، پشتکار و توانایی بسیار مهم است و با این وجود، آموزش این ویژگی ها آنچنان مرسوم نیست. در این بخش از رازهای تربیت فرزند موفق در نمناک، به سه مهارت مهم که باید امروز در کودکانمان توسعه داده شوند تا فردا سبب موفقیتشان شوند ، پرداخته ایم.

3 مورد از خصوصیات تضمین شده برای موفقیت فرزند شما در زندگی
1. توانایی برقراری ارتباط با دیگران:

دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا و دانشگاه دوک یک مطالعه جالب انجام دادند ، آن ها زندگی حدود 700 کودک را، از کودکان نو پا تا 25 ساله مورد بررسی قرار دادند تا ارتباط مهارت های اجتماعی آن ها را در کودکی و بزرگسالی دریابند.

معلوم شد بچه هایی که روابط اجتماعی بهتری داشتند بیشتر از هم سن و سالان دیگر خود که روابط اجتماعی ضعیف تری داشتند ، در زندگی به موفقیت می ‎رسند. بیشتر آن ها از کالج فارغ التحصیل شده بودند تا سن 25 سالگی کار خوبی داشتند و سابقه کیفری نداشتند. احتمالا دلیل این امر این است که کودکان اجتماعی تر می ‎توانند با آرامش راه برقراری ارتباط با دیگران را پیدا کنند ، از به وجود آمدن درگیری جلوگیری کنند و برای سایر افراد مفید باشند و به احساسات دیگران احترام بگذارند.

علاوه بر این ، توانایی برقراری ارتباط محدود به توانایی صحبت کردن نیست ، بلکه توانایی هم صحبتی و درک طرف مقابل نیز است . این نکته مهم است که به کودک یاد دهیم که به دیگران احترام بگذارد ، بتواند از موقعیت های ایجاد درگیری جلوگیری کند و خودخواه نباشد و این مهارت حتی در ماسه بازی هم برای کودک مهم است:کودکانی که مذاکره کردن را بلدند ، با دیگری درگیر نخواهند شد اما می ‎دانند که چگونه برای یک لذت مشترک با هم بازی کنند.

در مدرسه، چنین کودکی رفتار بدی از خود بروز نمی ‎دهد و در برخورد با معلمان و هم سن و سالان خود با احترام رفتار می ‎کند و در صورت عدم موفقیت در هر موضوعی، به راحتی از همکلاسی های خود کمک می ‎خواهد.

چیزی که در مورد بزرگسالان می ‎توانیم بگوییم این است که دارندگان مدارک علمی به دلیل انزوا، عدم توانایی در برقراری ارتباط و کار در یک تیم، اغلب نمی ‎توانند به موفقیت و درآمد خوبی دست پیدا کنند اما افراد اجتماعی ، اگرچه همیشه از نظر ضریب هوشی بالا متمایز نیستند ، موفقیت های زیادی کسب می ‎کنند و رهبر می ‎شوند.

یادآوری این نکته مهم است که موفقیت به هیچ وجه تنها با کار اندازه گیری نمی شود و موفقیت از عوامل بسیاری تشکیل شده است که اصلی ترین آن ها اغلب حمایت از عزیزان نامیده می ‎شود. هنگامی که فرد در زمینه کاری خود حرفه ای می ‎شود، خود را موفق می ‎داند، خانواده ای نیرومند تشکیل می ‎دهد و روابط خود را با دوستانی حفظ می ‎کند که شادی و پشتیبانی خود را در دوره های سخت به اشتراک می ‎گذارند. بدون داشتن مهارت های ارتباطی پیشرفته ، داشتن روابط نزدیک آسان نیست.

2. هدفمند بودن و داشتن هدف مشخص برای موفقیت فرزند در آینده:

روانشناس و نویسنده مشهور آمریکایی انجلا داکورد، نویسنده کتاب "قدرت شخصیت"، چگونگی رسیدن افراد موفق به موفقیتشان را اشتیاق و پشتکار در رابطه با اهداف بلند مدت دانست.

روانشناسان معتقدند که توانایی ها و استعداد های مادرزادی به هیچ وجه با دستاورد های واقعی در بزرگسالی ارتباط ندارند و موفقیت واقعی با عزم و پشتکار به دست می ‎آید. علاوه بر نتایج سال ها تحقیق ، نمونه های زیادی در زندگی وجود دارند که یک دهقان با سطح هوش متوسط اما هدفمندی بالا نتایج بهتری نسبت به یک فرد باهوش اما تنبل و بدون تلاش و پشتکارکسب کرده است.

3. تفکر خلاقانه از مهارت های کودک موفق در آینده:

آلبرت انیشتین گفت:"یک فرد موفق همیشه یک هنرمند شگفت انگیز از تصورات خودش است. تخیل بسیار مهم تر از دانش است، زیرا دانش محدود است اما تخیل بی نهایت است."

این تفکر خلاقانه است که ما کمک می‎کند تا در بدترین شرایط، بهترین راه را انتخاب کنیم و مشکلاتی که در زندگی برایمان پیش می ‎آید را حل کنیم و این در حال حاضر نیمی از موفقیت است.

هیچکس نمی ‎داند که در آینده چه اتفاقی قرار است بیفتد اما یک چیز واضح است که تفکر خلاقانه به فرزندان ما کمک می ‎کند تا به سرعت در بازار کار پیشرفت کنند ، به روز باشند و احتمالا کسب و کار خودشان را ایجاد کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها