کیفیت هوای تهران قرمز شد

کیفیت هوای پایتخت امروز - دهم دی- از لحاظ غلظت آلایندگی ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با شاخص لحظه ای ۱۶۵ در شرایط ناسالم برای همه گروه های جامعه است.
کد خبر: ۱۲۹۸۳۷۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸:۳۰ امروز بر روی شاخص ۱۴۵ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس از جمله بیماران قلبی و ریوی، زنان باردار ، کودکان وسالمندان بود.
 
در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون با شاخص ۹۸، ازن با شاخص ۸ ، دی اکسید نیتروژن با شاخص ۹۶ و منواکسید کربن با شاخص ۳۹ بوده است.
 
ایستگاه گلبرگ و ستاد بحران ناسالم برای گروه‌های حساس
 
بر این اساس، ایستگاه‌های گلبرگ منطقه ۸ با شاخص ۱۴۲ و ستاد بحران منطقه ۷ با شاخص ۱۴۴ طی ۲۴
ساعت گذشته از لحاظ آلایندگی ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با کمترین آلایندگی جزو مناطق ناسالم برای گروه های حساس بوده است. 
 
ایستگاه پارک سلامت منطقه ۱۷ ناسالم برای همه گروه ها
 
همچنین ایستگاه‌های پارک سلامت منطقه ۱۷ با شاخص ۱۸۲ ، شهرداری منطقه ۲۱ و پیروزی منطقه ۱۳ هر دو با شاخص ۱۷۹ در همین مدت از لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بیشترین آلایندگی را داشتند و جزو مناطق ناسالم برای همه گروها به ثبت رسیده است. 
 
شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه  یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.
 
۱۵ روز هوای پاک از ابتدای امسال تاکنون
 
از ابتدای امسال ۱۵ روز هوای پاک، ۱۸۱ روز هوای قابل قبول یا همان سالم و ۸۷ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس و ٢ روز ناسالم برای همه گروه ها در تهران به ثبت رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها