"آجیل" شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید بر خرید آجیل و تخمه و تنقلات شب یلدا از مراکز معتبر، از همه افراد خواست این اقلام خوراکی را قبل از مصرف ضدعفونی کنند.
کد خبر: ۱۲۹۵۸۴۲
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است.
 
وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت 10 دقیقه در ماکروویو قرار دهیم.
این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت 10 تا 20 دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد.
 
وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از 48 ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان  آن را مصرف کرد.
 
خدادادیان تصریح کرد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ شود و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند.
 
وی در خصوص خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز
معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه کنند.
 
خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل‌های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری نکنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها