به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،ابزار هوشمند TLDR به معنی«خیلی طولانی، خوانده نشده»، به راحتی میتواند اخبار مختلف را جمع بندی کرده و به صورت خلاصه دراختیار کاربران قرار دهد. با کمک این ابزار کاربران دیگر مجبور نیستند متن کامل و طولانی خبر را به صورت کامل بخوانند و چکیده و عصاره خبر به صورت تیتروار در اختیار آنها قرار میگیرد.
از دیگر ویژگیهای TLDR، تبدیل متن خبر طولانی به فایل صوتی و امکان کمک گرفتن از دستیار صوتی برای پاسخگویی به سوالات کاربران است. فیسبوک علاوه بر معرفی ابزار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی از توسعه حسگر عصبی با قابلیت ذهن خوانی و تشخیص دستورات ذهنی کاربران خبر داد.
هوش مصنوعی فیسبوک از موضوعاتی است که پیش از این نیز مورد انتقاد قرار گرفته است و احتمالا با معرفی عمومی ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی، بسیاری واکنش خوبی نسبت به آن نشان نخواهند داد و احتمالا TLDR نیز با موج جدیدی از انتقادها روبرو خواهد شد.
از دیگر پروژههایی که فیسبوک در جلسه داخلی خود به آن اشاره کرد، مترجم چند زبانه با سیستمی شبیه استارترک و شبکه اجتماعی مبتنی بر واقعیت مجازی «Horizon» بود که در آن کاربران میتوانند با آواتارهای مختلف سرگرم شوند.
در این جلسه توضیحاتی در مورد حسگر عصبی تشخیص فرامین ذهنی مخاطبان نیز مطرح شد. فیسبوک در سال 2019 آزمایشگاه CTRL Labs را خرید در آن به توسعه حسگر برای شناسایی سیگنال های عصبی مغز و تبدیل آنها به عملیات فیزیکی بپردازد.
از این حسگر برای تایپ کردن، نگه داشتن یک شی فیزیکی یا کنترل یک شخصیت در بازیهای کامپیوتری میتوان استفاده کرد.
در جلسه داخلی شرکت با حضور «مارک زاکربرگ» نیز حضور داشت. علیرغم همه مشکلات و اتهامات وارد شده بر این شبکه اجتماعی، به نظر میرسد فیسبوک به جلو حرکت میکند و حتی در سال 2020 و با وجود شرایط پاندمی کرونا، فیسبوک بیش از 20 هزار نیروی انسانی استخدام کرد.
«مایک شرپرف» مدیر ارشد فناوری فیسبوک در جلسه اعلام کرد که در شرایط کرونا و قرنطینه، کاربران زمان بیشتری را در منزل میگذارنند و بیشک توجه بیشتری به شبکههای اجتماعی از خود نشان میدهند. وی در ادامه صحبتهای خود اضافه کرد که حتی در اواسط تابستان تعداد کاربران فیسبوک در حد سال نوی میلادی بالا بوده است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت