نخستین واکسن کرونا به موزه رفت (عکس)

چند روز پیش یک زن 90 ساله بریتانیایی به نخستین فردی در جهان تبدیل شد که واکسن کرونا را طی واکسیناسیون همگانی تزریق می کند. این اتفاق در مقابل دوربین های عکاسی و تصویربرداری افتاد.
کد خبر: ۱۲۹۴۷۶۶

به گزارش جام جم آنلاین ، شیشه و سرنگ اولین واکسیناسیون کرونا سال آینده در موزه علوم بریتانیا به نمایش در می آید.

در 8 دسامبر ، یک زن 90 ساله در کاونتری انگلیس اولین شخصی در جهان بود که واکسن کووید 19 را خارج از آزمایشات بالینی دریافت کرد.

این اتفاق اولین بارقه امید را برای ماه ها به وجود آورده است که ممکن است بیماری همه گیر کرونا بالاخره در جهان ریشه کن شود.

احتمالا نام آن مادربزرگ 90 ساله که مارگارت کینان است نیز در تاریخ در کتاب های درسی ثبت خواهد شد.

 

نخستین واکسن کرونا به موزه رفت (عکس)

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها