در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مثلا برای همه ما پیش آمده که بخواهیم بخشی از اطلاعات تلفنهمراه خود را روی رایانه هم ذخیره کنیم یا به آن دسترسی داشته باشیم.
برای این کار و بهطور کلی اشتراکگذاری فایل بین دستگاههای مختلف، راههای مختلفی وجود دارد اما روشی که میخواهیم به شما آموزش دهیم، رویکرد متفاوتی محسوب میشود.
در بسیاری از موارد، استفاده از سیستمهای اندرویدی روی رایانه به شبیهسازی یا دسترسی به فایلهای ذخیره شده محدود میشود.
با این حال این هفته به شما یاد میدهیم چطور میتوانید دقیقا همان تلفن همراه اندرویدی را که در دست دارید روی نمایشگر رایانه خود هم داشته باشید.
قدم اول
نرمافزار Airdroid یک ابزار بسیار مهم و جذاب است که امکانات اصلی آن بهصورت تجاری قابل دسترسی است و برای استفاده از تمام امکانات باید حق اشتراک پرداخت کنید البته امکاناتی که معرفی خواهیم کرد، بهطور رایگان به کاربران شخصی ارائه میشود.
برای دریافت نرمافزار Airdroid کافی است عبارت Airdroid را در نوار جستوجوی مرورگرتان وارد کرده و وبسایت این شرکت را پیدا کنید.
روش دیگر وارد کردن مستقیم آدرس www.airdroid.com در مرورگر وب شماست. مرورگر خاصی برای این کار نیاز نیست، پس اگر از دستگاههای مک استفاده میکنید میتوانید از مرورگر سافاری هم برای دسترسی به این وبسایت بهره ببرید.
پس از ورود به سایت در سمت راست بالای صفحه عبارتی را مشاهده خواهید کرد که به شکل یک دکمه و با نام Airdroid web قابل مشاهده است.
روی آن کلیک کنید تا به یک صفحه جدید انتقال پیدا کنید. در این صفحه جدید یک پیام برای شما نمایش داده خواهد شد که باید تائید کنید.
سرویس تحت وب برای کنترل از راه دور
حالا باید رایانه خانگی خود را رها کنید و سراغ دستگاه اندرویدیتان بروید. اپلیکیشن را از یک فروشگاه معتبر مثل پلی استور یا کافه بازار یا بازارهای نرمافزاری داخلی دیگر (در صورت وجود نرمافزار airdroid در بازارهای داخلی) دانلود و روی دستگاه خود نصب کنید.
نسخه فعلی این برنامه کمتر از 40 مگابایت حجم دارد و با نام Airdroid: Remote access & File در پلی استور در دسترس است.
بعد از نصب اپلیکیشن روی دستگاه خود، روی عبارت Sign up کلیک کنید تا یک حساب کاربری برای شما ایجاد شود.
در صفحه جدید میتوانید برای راحتی بیشتر روی گزینه ورود با حساب گوگل کلیک کنید تا با حساب کاربری جیمیل فعال روی تلفن همراه خود ثبتنام شوید.
درهر صورت باز هم باید گذرواژه برای حساب کاربری Airdroid خود انتخاب کنید. در صفحه بعدی باید روی عبارت Continue کلیک کرده و بعد گزینه Allow را انتخاب کنید.
در صفحه بعدی که برای شما نمایش داده میشود هم کافی است OK را انتخاب کنید. پس از این مرحله به صفحه اصلی برنامه خواهید رفت و فهرستی از ابزارهای قابل دسترسی برای شما نمایش داده میشود.
برای دسترسی از راه دور به گوشی هوشمند خود باید روی گزینه Remote control کلیک کنید. در صفحه بعدی گزینه Enabled permissions را انتخاب کنید.
اگر موبایل شما روت شده باشد، بهراحتی و با اسکن کردن کد QR نمایش داده شده روی صفحه رایانه، دسترسی شما فعال خواهد شد.
اگر دستگاه اندرویدی شما روت شده نباشد، باید دوباره سراغ رایانه خود بروید و در صفحه اصلی Airdroid روی دکمه Download کلیک کنید.
زبانه Personal را باز و سیستمعامل خود را انتخاب کنید. فایلی با حجم کمتر از 100 مگابایت روی سیستم شما دانلود خواهد شد.
میتوانید حین دانلود، به قسمت تنظیمات گوشی بروید و پس از فعالسازی Developer Options قابلیت USB Debugging را فعال کنید.
برای فعال کردن Developer Options باید در قسمت تنظیمات Build Number را جستوجو و پیدا کنید. سپس آنقدر روی این عبارت کلیک کنید تا پیام فعالسازی نمایش داده شود.
حالا روی رایانه خود نرمافزار دانلود شده را نصب کنید و با حساب کاربری خود وارد آن شوید. ممکن است فایروال شما به این نرمافزار ایراد بگیرد و از شما مجوز دسترسی آن را بخواهد که برای این کار کافی است روی گزینه Allow access کلیک کنید.
همچنین حتما باید با مراجعه به صندوق ایمیل خود حساب کاربری ایجاد شده در Airdroid را فعال کنید. در ادامه در بخش Developers options تلفنهمراه خود گزینه Allow ADB Debugging in charge only mode را فعال کنید.
به این ترتیب مشکل حل شده و شما میتوانید به سادگی با استفاده از این نرمافزار از راه دور دستگاه اندرویدی خود را کنترل کنید.
از راه دور کنترل کنید
این فناوری Mirroring نام دارد و با روشهای مختلفی اجرا میشود که گاه با سیستمعاملهای متفاوت سازگارند و گاهی هم به درستی روی یک سیستمعامل خاص کار نمیکنند ولی Airdroid به شما امکان میدهد فارغ از سیستمعامل، با رایانه شخصی خود از این قابلیت استفاده کنید.
در نتیجه استفاده از Airdroid برای همه کاربران در هر شرایطی ممکن است البته نسخه مخصوص iOS این نرمافزار هم موجود است، گرچه روال استفاده از آن اندکی با روش یاد شده در این مقاله متفاوت است.
همچنین باید یادآور شویم که گامهای یاد شده در این مقاله به علت محدودیت حجم مطالب مختصر و مفید بیان شدهاند و ممکن است در طول مسیر به مشکلات کوچک دیگری برخورد کنید.
در این صورت پیشنهاد میکنیم مشکلات احتمالی را در بخش پرسش و پاسخ از ما بپرسید تا در شمارههای بعدی کلیک پاسخگوی آنها باشیم.
احمد محمدحسینی - مدیر تیم QA / ضمیمه کلیک روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت