به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته، عناب ها که بعضاً به آنها "خرما چینی" نیز گفته می شود ، میوه های کوچک قهوه ای مایل به قرمز است که شکل توت دارد.
مردم چینی که بسیار مراقب سلامتی هستند ، اغلب عناب را به عنوان یک میان وعده طبیعی یا دسر مصرف می کنند زیرا میوه آن به طرز مطبوعی شیرین است و مملو از ویتامین C، ویتامین A، پروتئین، پتاسیم، آهن، کلسیم و مقدار کمی ویتامین دیگر است. طبع دمنوش عناب معتدل و مرطوب می باشد.
چای عناب نوعی چای سنتی یا گیاهی است که از میوه های خشک بوته عناب تهیه می شود. این میوه به عنوان خرما چینی یا خرما قرمز نیز شناخته می شود. رنگ چای ، قرمز یاقوتی یا قرمز مارون است ، شبیه رنگ میوه خشک اصلی است. دلیل استفاده و احترام بسیار زیاد این چای از هزاران سال پیش ، ترکیب غلیظ مواد مغذی از جمله برخی از آنتی اکسیدان های منحصر به فرد است. چای عناب می تواند ویتامین C و انواع مختلفی از پلی فنول ها و همچنین پتاسیم ، آهن و ویتامین های گروه B مختلف را تأمین کند.
چای عناب دارای مقادیر زیادی آهن است که برای گردش خون عالی است
از مهمترین مزایای چای عناب می توان به توانایی آن در رفع یبوست ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، تقویت سلامت استخوان و افزایش گردش خون اشاره کرد. چای عناب یک روش عالی برای افزایش دریافت ویتامین B و C است.
• آنتی اکسیدان
چای عناب با داشتن مقادیر کافی ویتامین C و سایر فلاونوئیدهای دیگر ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در هر فنجان دارد ، که می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند و خطر بیماری های مزمن را کاهش دهد.
• درمان یبوست
چای عناب به عنوان اثرات تحریک کننده ای روی سیستم گوارشی شناخته شده است و قادر است علائم تحریک کننده یبوست ، سندرم روده تحریک پذیر و سایر مشکلات شایع معده را تسکین دهد.
• کاهش اضطراب
هزاران سال است که از چای عناب به طور سنتی برای تسکین جسم و روان استفاده می شود و تحقیقات مدرن نشان داده است که می تواند به کاهش سطح هورمون استرس و کاهش اضطراب و تغییرات خلقی کمک کند.
• درمان سرماخوردگی
قدرت تقویت کننده سیستم ایمنی چای عناب کاملاً شناخته شده است و می تواند به تسکین سرماخوردگی ، علائم آنفولانزا و تب کمک کند. میزان ویتامین C موجود در چای عناب باعث تولید سلولهای سفید خون ، خط اصلی دفاع برای بدن می شود. اثرات ضد التهابی گلودرد را نیز تسکین می دهد.
• سلامت استخوان
مقدار مناسبی از مواد معدنی در چای عناب وجود دارد ، یعنی آهن ، کلسیم و فسفر ، که می تواند به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کند.
• عادت های خواب
همانطور که گفته شد ، چای عناب می تواند ذهن را تسکین دهد ، که باعث می شود آن را به عنوان یک کمک کننده طبیعی برای خواب ، درست قبل از خواب استفاده کنید.
• سلامت قلب و عروق
چای عناب دارای مقادیر زیادی آهن است که برای گردش خون عالی است ، زیرا برای هر گلبول قرمز لازم است. این به معنای اکسیژن رسانی بیشتر به قسمتهایی از بدن است که به آن نیاز دارند ، در حالی که پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند.
• بهبود ظاهر پوست
فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی موجود در چای عناب قادرند رادیکال های آزاد را قبل از آسیب به پوست خنثی کنند ، بنابراین از چین و چروک ، لکه های پیری و لکه ها جلوگیری می کنند.
چای عناب نوعی چای سنتی است که از میوه های خشک بوته عناب تهیه می شود
تهیه چای عناب در خانه ، البته به شرط داشتن مواد لازم کاملاً ساده است. در حالی که برخی افراد یک چای عناب خالص درست می کنند ، بسیاری دیگر ترجیح می دهند ادویه ها و مواد دیگر مانند دارچین و زنجبیل را برای طعم دهندگی به چای استفاده کنند. نگاهی به دستور العمل زیر بیندازید.
مواد لازم برای دمنوش عناب
20 عدد عناب
30 گرم ریشه زنجبیل تازه
10 گرم چوب دارچین
1.5 لیتر آب
دستورالعمل دمنوش عناب
برای تهیه چای عناب یک قوری بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید، عناب ها، زنجبیل و دارچین را به آن اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس زیر قوری را خاموش کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند تا خوب دم بکشد. دمنوش عناب شما آماده است، آن را از صافی رد کرده، در فنجان بریزید و بنوشید.
با وجود مزایای فراوان، برخی عوارض جانبی مانند عوارض بارداری و تداخلات بالقوه دارویی وجود دارد. مانند هر نوع چای گیاهی ، فقط از چای عناب به میزان متوسط استفاده کنید. تحقیقات متناقض در مورد ایمنی این چای برای زنان باردار منجر به توصیه ای کلی برای خودداری از مصرف آن شده است.
اگر دیابتی هستید ، این چای می تواند قند خون شما را خطرناک کاهش دهد ، بنابراین اقدامات احتیاطی را انجام دهید. قبل از افزودن این چای به برنامه روزانه خود ، با پزشک خود صحبت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم