فرمانده انتظامی شهرستان کنگان

مرد ۳۵ ساله با حضور به موقع پلیس کنگان از خودکشی منصرف شد

فرمانده انتظامی شهرستان کنگان گفت: مرد ۳۵ ساله که قصد خود کشی داشت با حضور به موقع رئیس کلانتری و ماموران انتظامی از مرگ نجات یافت.
کد خبر: ۱۲۹۱۹۹۱
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرهنگ رهام رضایی فرمانده انتظامی شهرستان کنگان بیان کرد: بنا به اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر اینکه فردی حدود ۳۵ ساله قصد خودکشی دارد  بلافاصله موضوع به عوامل گشت کلانتری ۱۱ حسین آباد اعلام شد.
 
مرد ۳۵ ساله با حضور به موقع پلیس کنگان از خودکشی منصرف شد
او ادامه داد: سرگرد حقیقت منش رئیس این  کلانتری به همراه مأمورین انتظامی و مسئول مشاوره و مددکار کلانتری برای بررسی موضوع در کوتاه‌ترین زمان ممکن به محل اعزام شدند.
او افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد آقایی حدود ۳۵ ساله به دلیل استعمال مواد مخدر صنعتی و توهم حاصل از آن قصد خودکشی دارد که نیروهای پلیس با استفاده از تکنیک‌های عملیات روانی وصحبت‌های روانشناختی پس از دو ساعت تلاش، فرد یاد شده از اقدام خود پشیمان و برای دریافت خدمات مشاوره‌ای به کلانتری دعوت شد.
فرمانده انتظامی کنگان عنوان کرد: خانواده این مرد از اقدام به موقع پلیس قدردانی کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها