اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سردار سید کمال هادیانفر درباره چگونگی تردد وانت بارها و سواری های عمومی با توجه به اعمال محدودیت های تردد اظهارداشت: تردد وانت بارهای پلاک عمومی و سواری های عمومی (تاکسی ها و تاکسی های اینترنتی) در طول شبانه روز مجاز بوده و محدودیتی برای آنها قائل نشدیم و جریمهای برای آنها ثبت نخواهد شد.
وی افزود: وانت بارهای پلاک شخصی هم می توانند برای جابجایی اقلام و نیازمندی های مردم و بازار در معابر درون شهر و برون شهر (به جز ساعت های 21 تا 4 صبح که برابر مصوبات مرتبط حق تردد نخواهند داشت) تردد کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اگر جریمهای برای اینگونه وسایل نقلیه ثبت شده باشد، بعداز اتمام مدت محدودیت و ممنوعیت در ترددها، نسبت به بررسی، اصلاح و حذف آنها بصورت سیستمی اقدام خواهیم کرد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی جام جم آنلاین با معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان