فرمانده انتظامی شهرستان خرمشهر

جوان ۲۷ ساله در رودخانه کارون خرمشهر غرق شد

فرمانده انتظامی شهرستان خرمشهر از مرگ جوان ۲۷ ساله در رودخانه کارون به علت غرق‌شدگی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۹۸۴۳
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری مهر، سرهنگ فرشاد کاظمی اظهار کرد: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد غرق‌شدگی در رودخانه کارون، بلافاصله مأموران انتظامی کلانتری ۱۳ این فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند.
 
جوان ۲۷ ساله در رودخانه کارون خرمشهر غرق شد
وی افزود: با بررسی صورت گرفته مشخص شد که جوانی ۲۷ ساله که به همراه خانواده‌اش برای تفریح و شنا به رودخانه کارون رفته بود، به دلیل ناآشنایی با فنون شنا غرق شده است.
فرمانده انتظامی خرمشهر با اشاره به اینکه جسد متوفی کشف و به پزشکی قانونی منتقل شد، به شهروندان توصیه کرد: با رعایت نکات و جوانب ایمنی از تکرار چنین حوادث تلخ و ناگواری خودداری کنیم.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها