یک نوشیدنی متفاوت پاییزی

طرز تهیه اسموتی خرمالو

اسموتی خرمالو از نوشیدنی‌های خوشمزه و بی‌نظیر فصل پاییز است که در آن ترکیبی از میوه، شیر، بستنی، عسل یا شکر و یخ به کار رفته و طعم‌دهنده‌هایی همچون زنجبیل، دارچین و وانیل عطر و بوی خاصی به آن می‌بخشد.
کد خبر: ۱۲۸۹۳۵۴

طرز تهیه اسموتی خرمالوبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه اسموتی بی نظیر خرمالو


مواد لازم:

خرمالوی رسیده 2 عدد

مغز بادام 30 گرم

زنجبیل تازه یک تکه کوچک مربعی به ابعاد 1 سانتی متر

عسل یا شکر 1 قاشق غذاخوری

شیر 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه در صورت لزوم

یخ خرد شده 1/2 پیمانه

طرز تهیه اسموتی خرمالو

طرز تهیه:

خرمالو‌ها را شسته و پوست نازک آن‌ها را بگیرید.

پوست زنجبیل را نیز بگیرید و سپس آن را به چند تکه کوچک‌تر برش بزنید.

خرمالو را به همراه مغز بادام و زنجبیل در مخلوط کن بریزید، سپس ۱/۲ فنجان شیر، عسل و یخ را به آن اضافه کنید.

مخلوط کن را روشن کنید و صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، ۱/۴ فنجان شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

اسموتی را در لیوان سرو بریزید، روی آن را با پودر مغز بادام تزیین کرده و به صورت خنک میل کنید



نکات مهم

برای تهیه اسموتی از خرمالوی کاملا رسیده استفاده کنید تا نوشیدنی شما گس مزه نشود.

به جای زنجبیل می‌توانید از ۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین یا وانیل در این اسموتی استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای عسل از شکر استفاده کنید
.
اگر مایل بودید می‌توانید یکی دو اسکوپ بستنی وانیلی به اسموتی اضافه کنید. بستنی را می‌توانید با بقیه مواد میکس کرده یا آن را روی اسموتی قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید مخلوط موز و خرمالو را به نسبت مساوی در تهیه این اسموتی به کار برید.

مقدار شکر یا عسل را می‌توانید بسته به ذائقه خود یا میزان شیرینی میوه مورد استفاده، تغییر دهید.

اسموتی خوش‌عطر خرمالو را می‌توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید و به عنوان یک نوشیدنی مجلسی مورد استفاده قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها