
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی
مرغ با رب انار و گردو
مواد لازم:
مرغ با استخوان=۴ تکه
پیاز داغ =۳ ق غ( ۱ عدد )
رب انار= ربع لیوان
فلفل= کمی
آب = ۲/۵ لیوان
گردوی ریز خرد شده (یا پسته)= ۴ ق غ
روغن مایع= به میزان لازم
نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را شسته ،خشک کرده و نمک می زنیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم.

مرغ با رب انار و گردو
رب انارو تو آب رقیق می کنیم و به همراه ادویه و پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم . اگه از گردو استفاده می کنیم ۲۰ دقیقه قبل از اینکه غذارو از روی حرارت بر می داریم گردو رو اضافه می کنیم ولی اگه از پسته استفاده کردیم این زمان ۱۰ دقیقه خواهد بود. غذارو با مغز های دلخواه تزئین می کنیم.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است