به گزارش جام جم آنلاین یکی از اهالی پلیموث که در حیاط خانه خود مشغول حفاری بود چیزی عجیب تر از گنج پیدا کرد : شمشیری برای شمشیربازی از قرن نوزدهم.
کری هداوی در این باره میگوید: "بیل من مدام به فلز میخورد. پس از چند بار برخورد با یک فلز این دستگیره را دیدم که یک طرف آن تخت بود و خیلی برایم اهمیتی نداشت اما و وقتی آن را از زمین بیرون آوردم، با خودم گفتم همینه!
هاداوی در مورد این کشف با محققان محلی تماس گرفت و پس از این به این نتیجه رسید که کارشناسان معتقدند یک آهنگر که در این منطقه کار میکرده است بیش از 150 سال پیش این شمشیر را ساخته است.
حتی پس از پیدا کردن شمشیر ، هاداوی همچنین در حیاط خود نوک نیزه، فسیل و ابزار سنگی پیدا کرده است. او امیدوار است که یافته ها را در یک موزه محلی به نمایش بگذارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است