فرمانده انتظامی شهرستان اراک

سقوط مرگبار کارگر ساختمانی از داربست

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری

صدور رأی اولیه پرونده‌ کانال‌ مرگ/دادگاه آبفا را مقصر اعلام کرد

دادستان شهرستان ری گفت: در حادثه سقوط کودک ۵ ساله در کانال آب امین‌آباد، ۸۰ درصد آبفا و ۲۰ درصد والدین به عنوان مقصر شناخته شدند که آبفا اعتراض کرده است.
کد خبر: ۱۲۸۳۸۰۹
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از  خبرگزاری فارس، غلامرضا نوفرستی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرری، اظهار کرد: در خصوص حادثه ۲۰ شهریور ماه امین‌آباد که یک کودک ۵ ساله با سقوط در کانال آب ری-ورامین جان خود را از دست داد، بررسی‌های کارشناسی انجام و نتایج آن اعلام شد. 
 
صدور رأی اولیه پرونده‌ کانال‌ مرگ/دادگاه آبفا را مقصر اعلام کرد
وی گفت: بر اساس نظر کارشناسان قضائی، مسؤول آبیاری و زهکشی شهرستان ری به میزان ۸۰ درصد و والدین کودک به میزان ۲۰ درصد در این حادثه به عنوان مقصر شناخته شده‌اند.
دادستان شهرستان ری در ادامه بیان کرد: نظریه کارشناسی به طرفین پرونده ابلاغ شده است و والدین اعلام کردند که اعتراضی نسبت به نظریه کارشناسی ندارند اما مسؤول آبیاری و زهکشی شهرستان نسبت به این نظر اعتراض کرده‌اند.
نوفرستی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از طرفین پرونده اعتراض کرده است، در مرحله اول نظر کارشناسی به هیأت سه نفره ارجاع می‌شود و پس از آن در صورتی که باز هم اعتراض باشد، کارشناسی به هیأت پنج و در ادامه هفت نفره ارجاع و بررسی مجدد می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و پس از تکمیل تحقیقات، تصمیم نهایی در مورد این پرونده گرفته می‌شود و اگر آبفا به عنوان مقصر نهایی شناخته شود، به پرداخت دیه و مجازات کیفری محکوم خواهد شد.
دادستان شهرستان ری در رابطه با نصب حفاظ برای این کانال آب، گفت: این موضوع در شورای تأمین شهرستان مطرح شده و آبفای شهرستان مکلف شده است که با اولویت مناطق نزدیک به ساختمان‌های مسکونی حفاظ نصب کند و این حفاظ‌ها نیز باید اطمینان‌بخش باشند که افراد سودجو نتوانند آن را بِکَنند.
نوفرستی با تأکید بر اینکه تمام طول کانال باید به طور حفاظت شده باشد و در مناطقی که لازم است باید سطح کانال نیز پوشیده شود، افزود: طبق گزارشاتی که به دادسرا ارسال شده بخشی از مسیر حفاظ‌کشی شده است و اگر کسی به تکلیف قانونی خود در این رابطه عمل نکرده باشد قطعاً پیگیری می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مناطقی که مجوز احداث مسکونی صادر می‌شود، ابتدا باید مخاطرات برطرف شود سپس اقدام به صدور مجوز مسکونی و ساخت‌وساز کنند و غیر از این باشد، تخلف است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها