SlashData برای انتخاب محبوبترین زبانهای برنامه نویسی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰، از ۱۷ هزار توسعه دهنده از ۱۵۹ کشور نظرسنجی کرد. این شرکت میگوید جاوااسکریپت محبوبترین زبان برنامه نویسی است و ۱۲.۴ میلیون توسعه دهنده در دنیا از آن استفاده میکنند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،بر اساس برآوردهای شرکت مورد بحث از سال ۲۰۱۷ تاکنون، ۵ میلیون توسعه دهنده جدید به اجتماع جاوااسکریپت اضافه شدهاند و جایگاه آن به عنوان محبوبترین زبان برنامه نویسی در دنیا را مسحکمتر کردهاند.
۲.۲ میلیون توسعه دهنده جدید در طول یک سال گذشته از پایتون استفاده کردهاند. تعداد توسعه دهندگان این زبان برنامه نویسی حالا به طور تقریبی به ۹ میلیون نفر رسیده که حدوداً ۸۰۰ هزار نفر بیشتر از جمعیت توسعه دهندگان جاوا با ۸.۲ میلیون نفر است. SlashData اشاره میکند که از نیمه سال ۲۰۱۷ تاکنون ۱.۶ میلیون توسعه دهنده جدید از جاوا استفاده کردهاند.
زبانهای برنامه نویسی ++C/C، پیاچپی و #C بین ۶ تا ۶.۳ میلیون نفر توسعه دهنده دارند و پس از آنها زبانهای برنامه نویسی Swift و Kotlin به ترتیب با ۲.۴ و ۲.۳ میلیون توسعه دهنده قرار گرفتهاند. تعداد توسعه دهندگان زبانهای Go, Ruby, Objective C, Rust و Lua نیز بین ۸۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون نفر اعلام شده است.
بر اساس آمارهای SlashData تا نیمه سال ۲۰۲۰ به طور تقریبی ۲۱.۳ میلیون توسعه دهنده نرم افزار فعال در دنیا وجود دارد. ۶۰ درصد از توسعه دهندگان بکاند از کانتینرها استفاده میکنند که آن را به محبوبترین فناوری ابری تبدیل کرده است. ۴۵ درصد از توسعه دهندگان نیز از دیتابیس ابری DBaaS شرکتهایی مثل سرویسهای وب آمازون (AWS)، اوراکل، IBM، گوگل و MongoDB استفاده میکنند.
حدوداً ۵۷ درصد از توسعه دهندگان بکاند که در حال استفاده از ابزار ارکستراسیون برنامههای کانتینرسازی شده هستند، کوبرنتیز (Kubernetes) را برای رفع نیازهای خود برگزیدهاند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد