رئیس پلیس فتا لرستان

والدین مراقب فرزندان خود در مواجهه با چالش مومو باشند

رئیس پلیس فتا لرستان گفت: والدین در صورت برخورد فرزندشان با محتوای مومو با آنان صحبت کرده و نگرانی را کاهش دهند و در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل مراتب را به پلیس فتا اطلاع دهند.
کد خبر: ۱۲۸۱۳۷۶
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایرنا، سرهنگ "آرش ابراهیمی" روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: تهدیدکنندگان و ارسال‌کنندگان پیام‌ها و کلیپ‌های چالش مومو بیشتر از طریق اپلیکیشن واتس‌آپ اقدامات خود را انجام می‌دهند که عمده مخاطبان آنان دانش‌آموزان هستند.
والدین مراقب فرزندان خود در مواجهه با چالش مومو باشند
وی گفت: مومو یک اکانت واتس‌آپ است که با شماره‌های ایرانی یا بعضا شماره‌های خارجی ولی به زبان فارسی طرحی شده که یک لینک تماس برای کاربر ارسال می‌کند تا در چالش مومو شرکت کنند و به محض شروع گفت‌وگو، کاربران را با تهدید به رفتارهای خطرناک دعوت می‌کند.
وی بیان کرد: والدین در صورت برخورد فرزندشان با محتوای مومو با آنان صحبت کرده و نگرانی را کاهش دهند و در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل و موارد مشکوک در فضای مجازی مورد را به سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir  یا شماره تماس ۰۶۶۲۱۸۲۱۰۵۵ در میان بگذارند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها