شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد

تنفس هوای پاک در پایتخت پس از ۷ روز آلودگی

هوای تهران پس از گذشت هفت روز آلوده در ساعات ابتدایی امروز در شرایط سالم قرار گرفت و میانگین غلظت آلاینده‌های هوا هم اکنون بر روی عدد۹۶ قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۸۱۰۲۸
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، تهران پس از گذشت ۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس هم اکنون با وجود غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون هوای سالمی دارد.
 
بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، هم اکنون میانگین شاخص آلاینده‌های هوا بر روی عدد ۹۶ قرار دارد. این میزان از غلظت برای تنفس مناسب است اما با توجه به پایداری هوا پیش بینی می‌شود این شرایط تداوم نداشته باشد و طی روز ذرات معلق کیفیت هوا را کاهش دهند.
 
تهران تا امروز ۱۵۲ روز با هوای سالم، ۴۳ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵ روز هوای پاک و دو روز هوای ناسالم کیفیت هوای بهتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها