بلایی که بر سر تابلوی بلوار حجازی آمد! (عکس)

تنها یک روز پس از نصب تابلوی بلوار ناصر حجازی به جای فردوس، عده ای با پاشیدن رنگ، نام این اسطوره را از روی تابلو پاک کرده اند که این موضوع باعث ناراحتی هواداران استقلال شده است.
کد خبر: ۱۲۴۲۳۵۹
بلایی که بر سر تابلوی بلوار حجازی آمد! (عکس)

به گزارش جام جم آنلاین ، چندی پیش بود که شهرداری تهران تصمیم به تغییر نام بلوار فردوس به ناصر حجازی گرفت و روز گذشته به مناسبت سالروز تولد این اسطوره، تابلوی جدید را نصب کرد. در حالی که هنوز 24 ساعت از نصب تابلوی ناصر حجازی نگذشته بود، عده ای اقدام به پاشیدن رنگ روی آن و پاک کردن نام اسطوره استقلال کرده اند! اقدامی که باعث ناراحتی هواداران استقلال شده و مشخص نیست عامل آن چه کسانی بوده اند؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها