
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نیروی انتظامی اعلام کرد که 180 نفر از لیدرهای ناآرامیهای اخیر در کشور دستگیر شدهاند.
در این گزارش آمده است: با مدیریت هوشمند نیروی انتظامی تعامل دستگاههای امنیتی و مشارکت بسیار مطلوب مردم بصیر و ولایی تا کنون 180 نفر از لیدرهای اصلی اغتشاشات شناسایی و دستگیر شدهاند.
براساس اعلام ناجا، تخریب اموال عمومی، آتش زدن بانکها، حمله به مراکز انتظامی و نظامی و راهاندازی کمپین تجمعات غیرقانونی در فضای مجازی از اقدامات آشوبگرانه این متهمان بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی