مالیات دردسرساز شد؛ مهاجم اسبق از پرسپولیس شکایت کرد

مهاجم اسبق تیم فوتبال پرسپولیس بابت پرداخت نشدن مالیاتش از این باشگاه شکایت کرد.
کد خبر: ۱۲۳۷۷۲۷
مالیات دردسرساز شد؛ مهاجم اسبق از پرسپولیس شکایت کرد

به گزارش جام جم آنلاین ، اشپیتیم آرفی مهاجم سال‌های دور پرسپولیس از این باشگاه به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.

آرفی که در اوایل دهه 90 در پرسپولیس بازی می‌کرد، مدعی است که طبق قراردادش باید این باشگاه مالیات او را پرداخت می‌کرد، اما از آنجایی که این اتفاق رخ نداده، به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همین خاطر آرفی از باشگاه اسبق خود شکایت کرده است.

این شکایت در حالی صورت گرفته که آرفی بابت مطالباتش از این باشگاه در زمان مدیرعاملی حمیدرضا گرشاسبی با پرسپولیس به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توافق رسیده بود و حتی بخشی از رقم طلب خود را به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این باشگاه بخشیده بود، اما از آنجایی که مدعی است مالیاتش پرداخت نشده، از این باشگاه شکایت کرده و منتظر رای کمیته انضباطی در این خصوص است.

باشگاه پرسپولیس قصد دارد در این زمینه مستندات خود را برای دفاع از حقوق باشگاه به کمیته انضباطی ارائه دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها