به گزارش جام جم آنلاین ، آی اسپورت نوشت: مظلومی در آخرین مصاحبهاش وقتی داشت درباره تیم امید ایران حرف میزد این دلخوری را تائید کرد و گفت: «من با مجیدی کاری ندارم، اما باید از تیم امید و تیم ملی حمایت کنیم. فرهاد را خیلی دوست دارم، اما کمی از او دلخورم. هرچند این باعث نمیشود از تیم امید حمایت نکنم. مجیدی استقلالی بوده و خواهد بود و باید کمکش کنیم.»
دلخوری مظلومی از مجیدی احتمالا به دو ماجرا برمیگردد. یکی اتفاقات قبل و بعد از دربی که 4 بر دو به سود پرسپولیس تمام شد و دیگری فایل صوتی که چند وقت پیش لو رفت که در آن مجیدی به تندی از اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال بابت مذاکره با بازیکنان جدید برای استقلال انتقاد کرده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد