سرطان باعث خداحافظی بدمینتون باز شماره یک جهان شد

بدمینتون باز مطرح جهان از کشور مالزی و دارنده ۳ مدال نقره المپیک و جهان به دلیل سرطان از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.
کد خبر: ۱۲۱۱۴۸۱
سرطان باعث خداحافظی بدمینتون باز شماره یک جهان شد

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، لی چانگ وی بدمینتون باز مطرح جهان از کشور مالزی روز گذشته خداحافظی اش را از دنیای قهرمانی به دلیل سرطان اعلام کرد.

این بدمینتون باز مطرح جهان که هیچ وقت نتوانسته مدال طلای المپیک و جهان را کسب کند به مدت ۳۴۸ هفته صدرنشین جدول رده بندی بود.

این ورزشکار ۳۶ ساله که پدر دو فرزند است در کنفرانس خبری در این خصوص اعلام کرد: تصمیم من خداحافظی از دنیای قهرمانی است این واقعا برایم سنگین است چرا که من رشته بدمینتون را بسیار دوست دارم و به آن علاقه مند هستم. من از مردم مالزی به خاطر ۱۹ سال حمایت شان تشکر می کنم.

این بدمینتون باز مطرح جهان اعلام کرد که تصمیم دارد بعد از این استراحت کرده و بیشتر در کنار خانواده اش باشد و همچنین قصد دارد به مسافرت برود. لی ۷۰۵ پیروزی و ۶۹ عنوان قهرمانی را در کارنامه دارد که می توان به ۵ مدال طلای کشورهای مشترک المنافع اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها