
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، سرهنگ محمد باقر توفیقی نیا افزود: این حادثه ساعت 2:23 دقیقه بامداد امروز در کیلومتر 10محور طبس به دیهوک رخ داد که یکی از سرنشینان خودروی سمند که 22 سال داشت کشته شد.
وی اظهار داشت: در این حادثه راننده و 2 سرنشین دیگر خودروی سمند مصدوم شدند.
جانشین رئیس پلیس راه خراسان جنوبی علت این حادثه را انحراف به چپ خودروی سمند اعلام کرد و گفت: مصدومان حادثه نیز به مراکز درمانی شهرستان طبس منتقل شدند.
خراسان جنوبی از نظر وسعت سومین استان و از نظر طول راه ها ششمین استان کشور است که دارای 17 هزار کیلومتر راه است. در حال حاضر بیش از 539 کیلومتر باند دوم، چهار هزار و 643 کیلومتر راه اصلی و فرعی، پنج هزار و 694 کیلومتر راه روستایی آسفالت و 6 هزار و 212 کیلومتر راه روستایی و خاکی در استان وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد