تازه‌ترین اخبار از وضعیت ۲ مرزبان باقی‌مانده در خاک پاکستان

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس آخرین اطلاعات از مرزبانان ربوده شده در مرز میرجاوه، این مرزبانان سالم هستند.
کد خبر: ۱۲۰۶۳۰۵
تازه‌ترین اخبار از وضعیت ۲ مرزبان باقی‌مانده در خاک پاکستان

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ،سردار محمد قنبری فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در ارتباط با مرزبانان ربوده شده در مرز میرجاوه اظهار داشت: در حال حاضر ۲ نفر از این مرزبانان همچنان در بند اسارت مانده‌اند و بقیه آن‌ها آزاد شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: مسئولین امنیتی کشور، قرارگاه قدس سپاه و نیروی انتظامی از طریق دیپلماتیک تلاش‌های قابل توجهی در رابطه با آزادی دو مرزبان باقیمانده انجام داده‌اند و براساس آخرین اطلاعات این مرزبانان سالم هستند و از نظر جسمی مشکلی ندارند.

وی با بیان اینکه تمام تلاش‌های لازم از هر حیث در رابطه با آزادی این عزیزان انجام می‌گیرد، تصریح کرد: نیرو‌های امنیتی و دستگاه‌های مسئول لحظه‌ای برای آزادی مرزبانان ربوده شده دریغ نمی‌کنند که ان‌شاالله تلاش‌های آن‌ها منتج به نتیجه شود و ما نتیجه مثبتی در مورد این موضوع بگیریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها