معاون سرمایه‌گذاری و اطلاعات آمار اسبق سازمان میراث فرهنگی در گفت و گو با جام‎جم آنلاین

موزه‏ های کنونی کشور پاسخگوی تمدن عظیم ایران نیست / افزایش تعداد موزه‎ها با کمک بخش خصوصی

صادرات مدام خیام به آن سوی آب‌ها

خیام را خارجی‌ها خیلی دوست دارند، این را از اخباری می‌توانیم متوجه شویم که گاه درباره توجه آنها به این شاعر منتشر می‌شود. حالا هم خبر رسیده که موزه آندره شپتیتسکی اوکراین رقابتی را در زمینه گرافیک و نقاشیخط براساس اشعار خیام برگزار خواهد کرد.
کد خبر: ۱۲۰۵۳۶۸

این خبر را هنرآنلاین داده و در ادامه نوشته: در این رویداد هنرمندانی از سراسر جهان به خلق آثار هنری با استفاده از اشعار خیام می‌پردازند. محمد مهدی راضی که خط او در پوستر مسابقه گرافیک بزرگداشت خیام استفاده شده است، به دعوت دانشگاه گرافیک و چاپ، موزه ملی آندره شپتیتسکی، کتابخانه ملی و گالری بومان اوکراین، کارگاه تخصصی نقاشیخط ایرانی، ورکشاپ، نمایشگاه و نشست‌های تخصصی را در اوکراین برگزار می‌کند.
در این رویداد که از 15 اردیبهشت تا 15 خرداد 98 برپاست، محمد مهدی راضی به‌عنوان یکی از داوران این جشنواره، آثار گرافیک را داوری خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها