
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان فاوای شهرداری تهران، در این دیدار، سردار ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده ناجا، سردار تقی مهری، رئیس پلیس راهور ناجا، سردار حسین رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ، سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا و سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، حضور داشتند. همچنین دکترمحسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز دیگر میهمان این جلسه بود.
ذخیره سازی بیش از 8 میلیون عکس دوربین های ترافیکی
محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران به معرفی اقدامات این سازمان پرداخت وگفت: باتوجه به شکل گیری دبیرخانه تهران هوشمند، برنامهها، پروژهها و مسیر حرکت به سمت هوشمندسازی شهردر حال انجام است.
وی ادامه داد: روزانه بیش از 10 ترابایت داده در شهرداری تهران و ذخیره سازی و پردازش بیش از ۸ میلیون عکس دوربین های ترافیکی و تردد شهری در هر روز تولید می شود که حجمی گسترده و پراهمیت را در مدیریت شهری در بر می گیرد.
در پایان این دیدار، طرفین پیرامون تبادل و اشتراک داده و نحوه برخورد با متخلفان طرح ترافیک به توافق رسیدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم