مدیرکل دفتر مطالعات وزارت رفاه اعلام کرد

واریز بسته کمک معیشتی برای جاماندگان / ارسال پیامک از امروز

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: از میان ۲ میلیون نفر از خانوارهایی که نسبت به عدم دریافت بسته حمایتی خود ثبت اعتراض داشته‌اند، فقط به یک میلیون نفر، بسته کمک معیشتی داده می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۲۶۲۴
واریز بسته کمک معیشتی برای جاماندگان / ارسال پیامک از امروز

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، احد رستمی در رابطه با توزیع بسته‌ های حمایتی دولت برای جاماندگان این بسته‌ها گفت: تا امروز 14 میلیون و 800 هزار نفر از خانوارها بسته کمک معیشتی خود را گرفته‌اند.

وی ادامه داد: 2 میلیون خانوار نیز در سامانه‌های اعلام شده از سوی وزارت رفاه ثبت‌نام کردند که از این تعداد یک میلیون نفر مشمول دریافت بسته حمایتی می‌شوند.

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: از امروز آنهایی که مشمول دریافت مجدد این بسته‌ها و جاماندگان از این حمایت هستند می‌توانند از وضعیت خود مطلع شوند به گونه‌ای که پیامکی از سوی وزارت رفاه به آنها ارسال می‌شود و به آ‌نها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رستمی گفت: به محض تامین بودجه این جاماندگان می‌توانند برای دریافت بسته‌ های حمایتی خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: تا این لحظه 2 میلیون خانوار اعتراض خود را نسبت به عدم دریافت بسته حمایتی خود ثبت کرده‌اند که فقط یک میلیون نفر از آنها مشمول دریافت بسته می‌شوند.

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: محدودیت زمانی پرداخت این بسته‌ها تا پایان سال است و به محض تامین بودجه پرداخت‌ها آغاز می‌شود.

رستمی افزود: بسته حمایتی دولت از 100 تا 300 هزار تومان بوده که در حساب یارانه یا حقوق آنها واریز می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها