رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد؛

انهدام بیش از ۱۳۰ باند سرقت منزل در پایتخت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام ۱۳۰ باند سرقت منزل در پایتخت از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۰۶۶۷
انهدام بیش از ۱۳۰ باند سرقت منزل در پایتخت

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سردار علیرضا لطفی در تشریح این خبر اظهار کرد: با اقدامات ویژه پلیسی و کنترل مجرمان سابقه‌دار، از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۱۳۰ باند حرفه‌ای فعال در سرقت منزل در شهر تهران متلاشی و اعضای آنها در تهران و سایر شهرستان‌ها دستگیر شدندکه در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، ۲۲ درصد افزایش پیداکرده است.

وی ادامه داد: در این رابطه، بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ محل سرقت شناسایی و مقادیر قابل‌توجهی از اموال مسروقه به صاحبان آن‌ها باز تحویل‌شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به افزایش سرقت از منازل در سال جاری، گفت: علت این افزایش، نگهداری وجوهات نقد و اموال باارزش از سوی برخی شهروندان در منازل است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها