فرود اضطراری پرواز تهران - کرمان در فرودگاه یزد

مدیر فرودگاه بین المللی شهید صدوقی یزد گفت: دید ناکافی خلبان علت فرود اضطراری پرواز تهران- کرمان در فرودگاه یزد بود.
کد خبر: ۱۱۹۰۰۳۴
فرود اضطراری پرواز تهران - کرمان در فرودگاه یزد

به گزارش جام جم آنلاین از اینسا ، عباس محمدی به دنبال انتشار خبری مبنی بر فرود اضطراری پرواز تهران - کرمان در فرودگاه شهید صدوقی، اظهار کرد: صبح امروز هواپیمای ایرباس ۳۱۹ تهران- کرمان به دلیل کاهش دید افقی در فرودگاه بین المللی شهید صدوقی یزد به زمین نشست.

وی، بارش باران و برف در استان کرمان را دلیل دید ناکافی خلبان پرواز ۴۰۲۳ زاگرس دانست و افزود: این هواپیما ساعت ۸:۳۰ در فرودگاه یزد، فرود و در ساعت ۹:۴۵ این استان را به سمت مقصد نهایی خود ترک کرده است.

مدیر فرودگاه بین المللی شهید صدوقی یزد درباره عدم اجازه خروج مسافران از هواپیما، گفت: پیاده و سوار شدن مسافران بیش از سه ساعت معطلی در پی دارد، به همین منظور کادر پرواز ۴۰۲۳ زاگرس با رعایت احترام از پیاده شدن مسافران این پرواز، جلوگیری و بعد از یک ساعت انتظار و مساعد شدن هوای کرمان مجدداً به سفر خود ادامه دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها