
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری 125 ، حسن جعفری روز سه شنبه در شرح این خبر افزود: این آتش سوزی بامداد امروز در مجموعه اقامتی چهارطبقه در دست تعمیر رخ داد و آتش نشانان 3 ایستگاه بلافاصله به محل حادثه واقع در خیابان آیت الله بهجت اعزام شدند.
وی ادامه داد: کانون حریق یک واحد حدوداً 60 متری در طبقه دوم این مجتمع بود و طبق بررسی اولیه در پی انجام برش کاشی با استفاده از فرز صنعتی در سرویس بهداشتی این آتش سوزی اتفاق افتاد که به سرعت به داخل اتاق خواب نیز سرایت کرده بود .
مدیر عامل آتش نشانی مشهد ، گفت: با توجه به وجود اقلام قابل اشتعال نظیر تشک و پتو و.. در این اتاق حریق به سرعت گسترش یافت و دود ناشی از آن تمام فضا را فراگرفت.
وی با اشاره به مهار آتش توسط آتش نشانان افزود: این مجموعه اقامتی در حال تعمیرات بود لذا حادثه خسارت جانی نداشت و دود موجود در محل نیز توسط دستگاههای دمنده تخلیه شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا