برخورد عجیب عربستان با رونالدو +عکس

تصویری که از کریستیانو رونالدو در فرودگاه ملک عبدالعزیز عربستان گرفته شد تعجب بسیاری را به دنبال داشت.
کد خبر: ۱۱۸۴۸۸۵
برخورد عجیب عربستان با رونالدو +عکس

به‌ گزارش جام جم آنلاین از ‌ایسنا، یوونتوس در دیدار سوپرجام ایتالیا قرار است امشب در عربستان به مصاف میلان برود.

تصویری از کریستیانو رونالدو در عربستان شکار شده که واکنش‌های زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشت.

در این تصویر مامور عربستانی پاسپورت رونالدو را چک می‌کند و ستاره پرتغالی هم با تعجب او را نگاه می‌کند.

با وجود این که رونالدو چهره بسیار سرشناس و جهانی است اما مامور عربستانی به این اکتفا نمی‌کند و پاسپورت این ستاره را با دقت نگاه می‌کند.

امیر عبدالعزیز، وزیر داخلی عربستان پس از جنجال‌ها پیرامون این عکس تاکید کرده که باید وسایل هر کسی با هر پست و مقامی که وارد عربستان می‌شود به دقت بررسی شود و هیچ گونه تساهلی صورت نگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها