هشدار هواشناسی مازندران به فعالان دریایی

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: فعالیت دریایی از عصر فردا پنجشنبه ۲۷ دی ماه در مازندران ممنوع است.
کد خبر: ۱۱۸۴۸۷۵
هشدار هواشناسی مازندران به فعالان دریایی

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، رضوی مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: با نفوذ سامانه بارشی به مازندران از اواسط فردا پنجشنبه ۲۷ دی تا عصر جمعه شاهد بارش شدید باران، در ارتفاعات بارش برف، وزش باد گاهی شدید، کاهش دما، رعدو و برق و احتمال بارش تگرگ خواهیم بود.

وی افزود: گذر پنجشنبه شب به روز جمعه با توجه به کاهش محسوس دما، بارش برف علاوه بر ارتفاعات به سمت کوهپایه‌ها و دامنه‌ها نیز گسترش پیدا می‌کند.

رضوی گفت: در این مدت آبگرفتگی معابر عمومی در مناطق ساحلی و جلگه ای، کولاک برف، لغزندگی، کاهش دید، اختلال در تردد و حتی مسدود شدن محور‌های کوهستانی دور از انتظار نیست.

هواشناسی مازندران در اطلاعیه‌ای از رانندگان خواست در روز‌های یاد شده از رفت و آمد در جاده‌های کوهستانی حتی الامکان خودداری کنند و در صورت لزوم زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.

هواشناسی از کشاورزان خواست به دلیل بروردت هوا و وزش باد تمهیدات لازم را در این زمینه به عمل آورند.

هواشناسی اعلام کرد: سرعت باد در سواحل ۲۵ متر بر ثانیه (۹۰ کیلومتر بر ساعت) و دور از ساحل تا ۳۰ متر بر ثانیه (۱۱۰ کیلومتر بر ساعت) و ارتفاع موج در نزدیک سواحل ۴ و نیم متر و دور از ساحل را ۵ و نیم متر برآورد کرد.

همچنین هواشناسی از فعالان دریایی خواست: از کلیه فعالیت دریایی اعم از دریانوردان، صیادان و نیروی دریایی خوداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها