
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، علی مرادی اظهار داشت: چهارمین دانشآموز زاهدانی دچار سوختگی در حال حاضر تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد.
رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: روز گذشته وضعیت مریم نوکندی یکی از دانشآموزان حادثه آتشسوزی دبستان در زاهدان وخیم اعلام شد تا جایی که نفسش برای دقایقی قطع شد و حتی فوت این دانشآموز اعلام شده بود اما با اقدامات و تلاشهای به موقع تیم پزشکی، این کودک احیا شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دانشآموز تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد ولی هنوز شرایطش به پایداری نرسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی