
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، با دستور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مدیر بیمارستان امام رضا (ع) آمل برکنار و سرپرست جدید برای این بیمارستان برای استمرار خدمات رسانی به بیماران منصوب شد.
این اتفاق روز سه شنبه جاری در بیمارستان آمل رخ داد.
*** عذرخواهی معاون درمان مازندران
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نسبت به رفتار نامتعارف و پرخاشگرانه با بیمار تالاسمی در بیمارستان آمل از بیماران این بیمارستان و مردم عذرخواهی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر حامد روحانی زاده با انتشار پیامی در فضای مجازی ضمن عذرخواهی خواهان رعایت اخلاق پزشکی از سوی پزشکان در مراکز درمانی در استان شد.
در مازندران از 32 بیمارستان فعال با 4 هزار تخت حدود 25 بیمارستان با افزون بر 3 هزار تخت دولتی و زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد