ظریف در گفتگو با یواس‌ای تودی:

قابل اعتماد نبودن آمریکا چالش جامعه بین‌الملل است

وزیر خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه احترام متقابل برای مذاکره یک امر ضروری است، گفت: اینکه آمریکا مذاکره کننده‌ای قابل اعتماد نیست، چالش پیش روی جامعه بین‌الملل است.
کد خبر: ۱۱۷۴۷۵۷
قابل اعتماد نبودن آمریکا چالش جامعه بین‌الملل است

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محمدجواد ظریف در گفتگو با یواس‌ای تودی درباره توافق هسته‌ای و تصمیم واشنگتن برای خروج از آن و بازگرداندن تحریم‌ها علیه تهران تاکید کرد که اگرچه اعتماد متقابل برای مذاکره یک ضرورت به شمار نمی‌آید، احترام متقابل کاملا ضروری است.

ظریف با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 اظهار داشت: ما به یک توافق دست یافتیم که توافقی دو صفحه‌ای نبود، بلکه سندی 150 صفحه‌ای است اما آمریکا تصمیم گرفت از آن خارج شود.

وی ادامه داد: این تقصیر ما نیست که آمریکا یک مذاکره کننده قابل اعتماد نیست. این مشکلی است که جامعه بین‌الملل با آن روبرو شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در بخش دیگری از این گفتگو برای تعامل مجدد با آمریکا برای یک توافق تسلیحاتی جدید ابراز تمایل و تاکید کرد، به شرط آنکه زیربناهای کافی برای یک مذاکره ثمربخش وجود داشته باشد.

ظریف تصریح کرد: من بر این باورم و فکر می‌کردم که می‌توانیم یک الگوی جدید بسازیم و گذشته را کنار بگذاریم اما متاسفانه این دولت (آمریکا) ثابت کرد که این غیرممکن است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا چنین اتفاقی را حتی با دولتی با رویکردی دیگر غیرممکن می‌دانید، تصریح کرد: ما به یک رویکرد جدید (از سوی آمریکا) نیاز داریم. ما نیازمند یک دولت که رویکردی متفاوت دارد، نیستیم. من معتقدم که بشر می‌تواند تغییر کند. این دولت نیز می‌تواند رویکردی متفاوت اتخاذ کند.

وزیر امورخارجه ایران در پاسخ به این سوال که آیا منتظر پایان فعالیت این دولت می‌مانید، گفت: ما منتظر این رویکرد (جدید) هستیم. دولت ترامپ می‌تواند رویکرد خود را تغییر دهد. ما در سیاست داخلی آمریکا دخالتی نمی‌کنیم. این آمریکایی‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند چه کسی را به عنوان رهبرشان انتخاب کنند. ما می‌خواهیم شاهد رویکردی متفاوت باشیم و اهمیتی نمی‌دهیم چه کسی پشت این رویکرد قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر رئیس جمهور دیگری در آمریکا روی کار بیاید آیا ایران مایل به مذاکره است، تاکید کرد: در صورت وجود رویکردی جدید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها