
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، در یکی از مسابقات هفته هفتم لیگ برتر فوتبال و از ساعت ۱۹ امروز یکشنبه، تیم پدیده در مشهد میزبان تراکتورسازی تبریز بود که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به اتمام رسید.
تراکتورسازی در شرایطی به این مسابقه پا گذاشت که جان توشاک سرمربی ولزی این تیم از سمت خود کناره گیری کرده بود و محمد تقوی هدایت سرخپوشان تبریزی را بر عهده داشت.
پدیده در این فصل فقط در هفته اول شکست خورده و در پنج هفته گذشته صاحب برد شده بود. شاگردان یحیی گل محمدی با وجود کسب تساوی در این مسابقه همچنان با ۱۶ امتیاز در صدر جدول هستند. تراکتورسازی هم با این تساوی ۱۰ امتیازی شد و به رده پنجم جدول صعود کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا