به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در جریان مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا و اقیانوسیه که در ژاپن برگزار شد، سیامند رحمان در دسته ۱۰۷+ کیلوگرم، با مهار وزنه ۲۸۰ کیلویی، به مدال طلا دست یافت.
بعد از این مسابقات و با اعلام کمیته بین المللی پارالمپیک، این پاراوزنه بردار کشورمان همراه با دو وزنه بردار زن چین در دسته های ۴۵ و ۱۳۹ کیلوگرم و رسول محسن وزنه بردار عراقی دسته ۷۲ کیلوگرم به عنوان کاندیدای بهترین ورزشکار شرکت کننده در مسابقات معرفی شدند.
در همین راستا و بر اساس نظر سنجی انجام شده از طریق شبکه های اجتماعی (فیسبوک، توئیتر و اینستاگرام)، رحمان به عنوان بهترین وزنه بردار این رقابت ها انتخاب شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است