به گزارش جام جم آنلاین ، تیم ملی بسکتبال ایران در دیدار نهایی بازیهای آسیایی جاکارتا با نتیجه ۸۴ بر ۷۲ برابر چین تن به شکست داد و نائب قهرمان شد تا بسکتبال ایران همچنان در حسرت طلای بازیهای آسیایی بماند و دوباره نائب قهرمان شود.
تیم ملی ایران تنها در کوارتر اول از حریف خود برتر بود و توانست این کوارتر را ۲۵ بر ۱۸ به سود خود تمام کند اما تفکرات مهران شاهینطبع در سه کوارتر بعدی جواب نداد و ایران در کوارترهای بعدی به ترتیب ۲۳ بر ۲۰، ۱۸ بر ۱۱ و ۲۵ بر ۱۶ مغلوب شد تا در نهایت ۸۴ بر ۷۲ برابر حریف خود تن به شکست دهد و نائب قهرمان شود.
بسکتبال ایران مدعی اول قهرمانی در بازیهای آسیایی بود و با ترکیب کامل خود در این رویداد شرکت کرد اما همانند دوره گذشته بازیها در فینال از پس حریف خود برنیامد و نائب قهرمان شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است