
به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ احسان مومنی در گفتگو با ایسنا افزود: در ساعت 2 و 54 دقیقه بامداد امروز یک دستگاه سواری پراید در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید چراغی در حال حرکت بود که ناگهان با یک زن حدودا ۵۰ ساله که در حال گذر از عرض خیابان بود، برخورد کرد.
وی با اشاره به حضور عوامل امدادی و انتظامی در محل گفت: بررسی علائم حیاتی این فرد نشان داد که عابرپیاده به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه علت این حادثه بیتوجهی راننده به مسیر و عبور عابر از عرض بزرگراه بود، اظهارکرد: رانندگان باید ضمن توجه به مسیر مقابل با سرعت مطمئنه حرکت کنند. عابران پیاده نیز هنگام عبور از عرض خیابان از پلهای هوایی و محلهای مجاز تردد کنند.
*عکس تزیینی است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است