
به گزارش جام جم آنلاین ، سید حسین حسینی در حاشیه مراسم برترینهای لیگ برتر فوتبال ایران با تبریک به علیرضا بیرانوند به خاطر عملکرد خوب در جام جهانی و انتخاب به عنوان بهترین دروازه بان فوتبال ایران اظهار کرد: سازمان لیگ باید در انتخاب برترینها دقت کند. هیچ نمایندهای از استقلال در برترینها نبود. بهتر بود که استقلالیهای بیشتری در این مراسم حضور داشته باشند. استقلال همیشه مظلوم است و امشب هم مظلوم واقع شد.
او در پاسخ به این سوال که انتظار میرفت او به عنوان بهترین دروازه بان لیگ انتخاب شود گفت: فکر کنم باید دو هزار دقیقه کلین شیت کنم تا به عنوان بهترین دروازه بان انتخاب شوم.
دروازهبان استقلال در واکنش به اینکه جپارف به عنوان بهترین پاسور لیگ برتر انتخاب شده اما پرسپولیسیها مسلمان را شایسته این عنوان میدانند تاکید کرد: من در این باره اظهار نظری ندارم. مسئولان بهتر میدانند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد