خواستگاری عجیب در آمریکا + عکس

در پی آتش‌سوزی‌های اخیر غرب آمریکا یک زوج ساکن سانتاباربارا در بازگشت به منزل با تلی از خاکستر روبه‌رو شدند اما مرد ۴۸ ساله پس از پیدا کردن حلقه همسرش که چند ماهی از ازدواجشان می‌گذشت تصمیم گرفت برای شاد کردنش دوباره از او خواستگاری کند.
کد خبر: ۱۱۵۲۳۳۹
خواستگاری عجیب در آمریکا + عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، در حاشیه آتش‌سوزی‌های اخیر غرب آمریکا، یک زوج ساکن جنوب کالیفرنیا، که چند ماهی از ازدواجشان گذشته بود، به دنبال آتش‌سوزی شبانه، مجبور به ترک خانه شده و هنگام بازگشت، با تلی از خاکستر مواجه شدند.

مرد 48 ساله اما در میان خاکسترهای به جا مانده از منزل، حلقه‌های ازدواج را که در اتاق جا مانده بود پیدا کرد و تصمیم گرفت برای شاد کردن همسرش دوباره از او خواستگاری کند. او در برابر همسر 39 ساله‌اش زانو زده و در حضور همسایگانی که در شوک مواجه شدن با خاکستر خانه‌هایشان بودند از همسرش خواستگاری کرد و پاسخ مثبت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها