به گزارش جام جم آنلاین ، در میان این دهه هفتادی ها سه بازیکن از همه کم سن و سال تر هستند، سعید عزت اللهی، سیدمجید حسینی و علی قلی زاده.
1- سعید عزت اللهی متولد دهم مهر ماه سال 1375 است. او اکنون در تیم آمکار روسیه بازی می کند ضمن اینکه سابقه در تیم رده های سنی اتلتیکومادرید را هم دارد. این بازیکن 190 سانتی متری تا به حال 24 مرتبه برای تیم ملی فوتبال ایران به میدان رفته است.
2- سید مجید حسینی رتبه دوم جوان ترین بازیکن تیم ملی را در اختیار دارد. این مدافع در استقلال بازی می کند و متولد 31 خرداد ماه 1375 است.
3- علی قلی زاده سومین بازیکن جوان تیم ملی فوتبال ایران است که احتمالا در جام جهانی هم به میدان می رود. قلی زاده در 26 خرداد ماه 1375 به دنیا آمده است و هم اکنون به عنوان مهاجم در سایپا بازی می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد