
به گزارش جام جم آنلاین، تیم فوتبال پرسپولیس ایران از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه) در آخرین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم السد قطر رفت و در پایان به برد تک گله رسید.
در این بازی که با قضاوت بیریرا سریلانکایی در ورزشگاه آزادی برگزار میشد، مرتضی پورعلیگنجی، در دقیقه ۳ پرسپولیس را با گلبه خودی در نیمه اول پیش انداخت.
سرخپوشان با این برد 13 امتیازی شده و با یک امتیاز بیشتر از السد به عنوان تیم نخست گروه C به مرحله یکهشتم نهایی رسیدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم