
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، شاهین فتحی در ارتباط با عملیات امداد و نجات در سوانح ترافیکی اظهار داشت: از 25 اسفند تا امروز 561 مأموریت امدادی صورت گرفته و در این مدت 1891 مسافر آسیب دیدهاند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به نجات 625 مسافر در حوادث، افزود: 418 نفر در این مدت به مراکز درمانی انتقال و 178 نفر به صورت سرپایی مداوا شدهاند. همچنین 207 مسافر مصدوم که در سوانح ترافیکی در داخل خودرو گرفتار شده بودند رهاسازی شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم