
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید امروز به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۷ کشور پرتغال انتخاب شد و جایزه مرد سال کشورش را از آن خود کرد.
رونالدو در کسب این جایزه با برناردو سیلوا از منچسترسیتی و روی پاتریسیو از اسپورتینگ پرتغال رقابت داشت ولی با کسب ۶۵ درصد آراء با قاطیت به عنوان مرد سال ۲۰۱۷ پرتغال شناخته شد.
کریس در این سال به همراه رئال ۵ قهرمانی در تورنمنت های مختلف را کسب کرده بود که در نوع خودش رکوردی بی نظیر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی