به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، برانکو ایوانکوویچ پس از شکست ۳ بر یک شامگاه سه شنبه تیمش برابر السد در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا گفت: می دانستیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و حریف از بازیکنان با کیفیتی برخوردار است. السد خیلی خوب بازی کرد و توانست به پیروزی برسد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: بازیکنان باید با بالاترین حد تمرکز ممکن به میدان میرفتند اما متاسفانه به این شکل نشد. با این حال این شکست ارزش شاگردانم را کم نمی کند.
برانکو ادامه داد: در مسابقاتی با این سطح نباید از کمترین شانس ها هم به راحتی گذشت. تیم حریف فرصت های خوبی را ایجاد کرد و هیچ فرصتی برای ما نگذاشت که بتوانیم به پیروزی برسیم.
ایوانکوویچ تاکید کرد: انتظارم از پرسپولیس این است که بتواند نمایش بهتری از چیزی که امروز بود داشته باشد و امیدوارم در دیدارهای آینده بتوانیم این شکست را جبران کنیم و با تمرکز بیشتری کارمان را پیگیری کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید