به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا؛ شنبه شب در ادامه هفته بیست و چهارم لیگ هلند، آلکمار که فصل خوبی را سپری می کند در حضور 90 دقیقه ای «علیرضا جهانبخش» در زمین ناک برادا به پیروزی سه بر یک دست یافت تا با 50 امتیاز، جایگاه خود در رتبه سوم جدول رده بندی را مستحکم کند.
جهانبخش گل اول تیمش را در دقیقه 32 با شوتی تماشایی به ثمر رساند و تعداد گل های خود در فصل جاری لیگ هلند را به عدد 11 رساند.
در دیگر دیدار، هیرنفین در حالی که «رضا قوچان نژاد» را در ترکیب اصلی داشت در دیداری سخت به میهمانی تیم صدرنشین آیندهوون رفت و در نهایت به تساوی دو بر دو رسید.
آیندهوون نیمه نخست را با دو گل به سود خود به پایان رساند، اما اخراج «لوزانو» در دقیقه 45 کار این تیم را سخت کرد.
«استیم شارس» در دقیقه 56 گل اول هیرنفین را به ثمر رساند و سپس قوچان نژاد در دقیقه 82 گل تساوی ارزشمند تیمش را درون دروازه میزبان جای داد تا هیرنفین از این دیدار سخت خارج از خانه به یک امتیاز برسد.
آیندهوون با وجود این تساوی با 62 امتیاز به صدرنشینی طولانی مدت خود تداوم بخشید و هیرنفین نیز 32 امتیازی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان